Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Harderwijk | Cafetaria medewerker 15, 23, 30 of 38 uur

Terug

Zoek je twee, drie, vier dagen of fulltime horeca werk op een vaste locatie? Ochtend diensten en 11:00 – 19:00 diensten? En zou je dat bij een tankstation kunnen en willen doen?

Kom dan werken bij dit tankstation in Harderwijk!

Om klanten met plezier te kunnen blijven helpen aan eten en drinken zoeken we een cafetaria medewerker. Het gaat om een tankstation in Harderwijk.

Je zorgt dat klanten kunnen ontbijten, lunchen, koffie drinken en of snacken. Ter plekke met een zitplaats of om mee te nemen. Je werkt het aantal diensten (dagen) in de week dat je kunt en wilt werken. (Minimaal twee diensten, maximaal vijf.) Van 07:00 – 14:00 en of 11:00 – 19:00 uur.

Profiel cafetaria medewerker tankstation Harderwijk:

  • Ervaring met horeca werkzaamheden. Of bereid te leren;
  • Je ziet wat er voorbereid, opgeruimd en schoongemaakt moet worden en doet dat. Je rondt iedere bestelling verzorgd af, met aandacht voor de klant;
  • Twee tot vijf dagen per week kun je vroege diensten (07:00 – 14:00) en of late diensten (11:00 tot 19:00) werken. Op zondag ben je vrij want dan is dit tankstation gesloten;
  • Je bent een enthousiaste doorwerker of meer een rustige, vriendelijke doorzetter;

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.