Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Amersfoort | Allround medewerker 24 uur

Terug

Woon je in (de buurt van) Amersfoort, heb je je rijbewijs met auto of motor en zoek je een gastvrije werkplek? Ben je graag tussen de mensen en spreekt werken op een tankstation jou aan?

Kom dan werken op dit tankstation bij Amersfoort!

Voor dit tankstation aan de A1 zoeken wij een nieuwe collega. Het station wordt goed bezocht en is zeven dagen per week dag en nacht geopend. Klanten komen hier binnen voor de shop en de bakery. Met name de (warme) broodjes vliegen over de toonbank!

Je gaat op dit tankstation aan de slag in een allround team en begint met bakery taken. Kassa en shop werkzaamheden volgen.

Profiel allround medewerker tankstation:

  • Ervaring in de horeca, catering, op een tankstation of met kassa en winkel taken;
  • Je kunt op verschillende dagen en diensten werken (bijvoorbeeld 05:30 – 13:30, 09:00 – 17:00, 11:00 – 19:00 en of 13:30 – 22:00 uur). Het afwisselend werken van bakery en kassa diensten past jou;
  • Vrolijk behulpzaam, je hebt aandacht voor klanten en vindt het leuk om samen te werken;
  • Je werkt verzorgd en draagt bij aan een fijn tankstation .

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.