Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Servicemedewerker tankstation | 24 uur per week | Amersfoort A1

Terug

Ben jij beschikbaar en op zoek naar een leuke werkplek? Houd je van afwisselende werkzaamheden, heb je ervaring in de verkoop of horeca en spreekt het werken op een tankstation jou aan?

Kom dan werken op dit mooie tankstation!

Voor deze locatie, gelegen langs de snelweg A1 ter hoogte van Hoevelaken zoeken wij een nieuwe collega. Het tankstation is 24/7 geopend en wordt drukbezocht door een diverse klantgroep. Niet alleen voor de brandstof, maar ook voor het ruime shop-assortiment en de luxe bakery.

Wanneer je aan de slag gaat op dit tankstation word je ingezet op de verschillende afdelingen. In jouw kassa- en shopdiensten help je klanten, verricht je kassa-handelingen, verwerk je de vracht en vul je de schappen en houdt je de locatie schoon en opgeruimd. Wanneer je in de bakery werkt bereid jij smakelijke gerechten, zoals belegde broodjes, warme snacks, lekkere koffie en verse jus d’orange. Ook hier volg je het schoonmaakrooster en houd je de boel op orde.

Profiel servicemedewerker tankstation:

  • Je hebt soortgelijke ervaring, op het tankstation in de horeca of overkoop;
  • Klantvriendelijk, enthousiast en prettig in de omgang, jij hebt aandacht voor iedere klant, helpt met een glimlach en werkkt prettig samen;
  • Je bent flexibel, de afwisseling in werkzaamheden (shop, kassa & horeca) past bij jou en ook de wisseling in werkdagen- en tijden is jou op het lijf geschreven;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs met eigen vervoer, dit station langs de snelweg is alleen met eigen vervoer te bereiken.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.