Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Medewerker tankstation | 16 – 32 uur per week | Zaltbommel

Terug

Op zoek naar tijdelijk werk, een leuke weekendbaan of een vaste werkplek waar je lekker uren kunt maken? Help je graag mensen, ben je klantvriendelijk en heb je affiniteit met verkoop en/of horeca?

Ga dan aan de slag als medewerker tankstation!

Deze locatie, gelegen aan de doorgaande weg in Zaltbommel zoekt versterking! Het station wordt drukbezocht, niet alleen voor de brandstof, maar ook voor de luxe bakery! Klanten tekenen hier terecht voor een uitgebreid assortiment, denk aan goed belegde broodjes, warme snacks en lekkere wraps. De items kunnen op het tankstation worden genuttigd, maar ook worden besteld en afgehaald en zelfs worden thuisbezorgd.

Wil jij aan het werk op deze locatie, dan kan je worden ingezet in de winkel, achter de kassa of in de horeca. Je werkt in een gezellig team onder leiding van een betrokken manager in een wisselend rooster. Uiteraard wordt het rooster gemaakt in overleg en kan er rekening worden gehouden met bepaalde voorkeuren. Houd er wel rekening mee dat je weekenddiensten werkt en de werkdag vroeg begint of laat eindigt.

Profiel medewerker tankstation:

  • Het werken met en voor mensen past bij jou, je helpt graag, bent prettig in de omgang en zorgt voor een fijne sfeer op locatie;
  • Je weet van aanpakken, of je nou word ingezet achter de kassa of in de bakery – jij pakt al het werk met enthousiasme aan;
  • Flexibel, jij bent meerdere dagen per week inzetbaar tussen 06:00 – 00:00, het werken op verschillende dagen & diensten past bij jou;
  • Je bent betrouwbaar, werkt volgens de regels & richtlijnen en komt gemaakte (werk)afspraken na.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.