Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Pompkracht | medewerker tankstation diverse locaties | Noord-Brabant

Terug

Bepaal jij graag zelf wanneer je werkt en ben je klantvriendelijk? Pas jij je snel aan in een nieuwe (werk)omgeving en spreekt het werken op verschillende tankstations jou aan?

Wij kunnen hulp gebruiken in Noord-Brabant!

Om onze klanten met tankstations in Noord-Brabant te kunnen blijven helpen zoeken wij uitbreiding van het pompkracht-team! Als pompkracht word je ingezet op verschillende tankstations. Je helpt locaties uit de brand met open diensten, versterkt tijdelijk het team en wordt flexibel ingezet.

Je werkt op verschillende tankstations, variërend van gemoedelijke tankstations in het dorp tot bedrijvige 24-uurs stations langs de snelweg. Samen zoeken we naar de locaties die het beste bij jou passen. Op de tankstation wordt gewerkt in flexibele diensten, zo kan je worden ingezet op dag-, avond- en nachtdiensten. Locaties geven aan ons een open dienst door en wij zoeken een geschikte pompkracht voor deze deinst.

Kom je vaker op hetzelfde tankstation, dan spreek je de te werken diensten misschien zelf wel af.

Profiel pompkracht:

  • Jij vindt snel je weg op een nieuwe locatie, past je makkelijk aan in een nieuwe werksituatie en staat stevig in je schoenen;
  • Flexibel, het werken op verschillende locaties en verschillende dagen/diensten past bij jou;
  • Je bent dagelijks in het bezit van eigen vervoer en een enkele reistijd van 30 minuten is voor jou geen probleem;
  • Enthousiast, klantvriendelijk en gastvrij, jij hebt aandacht voor iedere gast en zorgt op elk tankstation voor een fijne sfeer;
  • Ervaring op een tankstation, in de verkoop of met klantcontact. Heb je nog geen ervaring, wij leren het je graag!

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.