Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Medewerker tankstation | 16 – 24 uur | omgeving Maastricht

Terug

Zoek jij een leuke werkplek voor in het weekend of juist een part-time verdeeld over de week? Heb je verkoop- of horeca ervaring en ga je graag op een tankstation aan de slag?

Misschien ben jij de nieuwe collega voor dit tankstation!

Voor onze klant met een tweetal tankstations rondom Maastricht zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. Het gaat om tankstations gelegen aan de doorgaande weg met een dorps karakter. Gemoedelijke tankstations met een grote vaste klantenkring.

Ga je op één van deze locaties aan de slag dan word je ingezet als echte allrounder en pak je alle voorkomende werkzaamheden op. Je helpt klanten aan de kassa, zorgt voor een opgeruimde en goedgevulde shop en houdt ook de bakery draaiende. Ook houd je de locatie van binnen en buiten schoon en opgeruimd. Kortom een werkplek met veel afwisseling!

Ben jij enthousiast, klantvriendelijk en ga je graag aan de slag? Solliciteer dan en we kijken samen naar welk station het beste past bij jouw wensen!

Profiel medewerker tankstation:

  • Ervaring op het tankstation, in de horeca of bekend met verkoophandelingen. Heb je nog geen ervaring – wij leren het je graag;
  • Je bent klantvriendelijk, helpt graag mensen en zorgt voor een goede sfeer op het tankstation;
  • Een echte aanpakker, of je nou word ingezet achter de kassa of in de bakery – jij gaat enthousiast met het werk aan de slag;
  • Flexibel, de wisseling in werkdagen, werkzaamheden en dagen past bij jou;
  • Je bent betrouwbaar, werkt volgens de regels & richtlijnen en komt gemaakte (werk)afspraken na.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.