Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Medewerker tankstation | 24 – 32 uur | Den Hout A59

Terug

Ben jij per direct beschikbaar voor werk, klantvriendelijk en heb je verkoop-ervaring? Ga je graag aan de slag in een dynamische omgeving en beschik je dagelijks over eigen vervoer?

Dan ben jij de hulp voor dit tankstation!

Voor onze klant met een drukbezocht tankstation gelegen langs de A59 ter hoogte van Den Hout zoeken wij collega's. Deze locatie is 24/7 geopend en klanten kunnen hier terecht voor brandstof en een ruim shop-assortiment met horeca-aanbod. Ga je hier aan het werk dan ben je een echte alles-kunnen. Je werkt achter de kassa, zorgt voor belegde broodjes & goede koffie en houdt het tankstation schoon en opgeruimd samen met het team.

Dit alles doe je op verschillende dagen en momenten van de week, vroege diensten, avonddiensten en af en toe een nachtdienst. Jij bent flexibel inzetbaar! Zoek je tijdelijk werk, wil je voor lange tijd fulltime aan de gang of zoek je juist een uitdaging voor een paar dagen per week. Er zijn verschillende mogelijkheden. Solliciteer en maak jouw wensen kenbaar!

Profiel medewerker tankstation:

  • Je bent enthousiast, klantvriendelijk: je hebt aandacht voor iedere gast en zorgt voor een goede sfeer op locatie;
  • Flexibel, de afwisseling in werkzaamheden, maar ook jouw inzet op verschillende dagen en diensten – dit past bij jou;
  • Je hebt ervaring in de verkoop, bent bekend met kassa-handelingen of wilt dit graag leren;
  • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer, deze locatie ligt aan de snelweg en is alleen met de auto/motor bereikbaar.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.