Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Weekendmedewerker tankstation | 16 – 20 uur | Bladel

Terug

Op zoek naar een leuke werkplek voor in het weekend? Beschik je over eigen vervoer en heb je ervaring met verkoop, klantcontact of kassa-werkzaamheden?

Kom ons dan helpen één van deze mooie locaties langs de A67!

Om klanten goed te kunnen bijven helpen zoeken we uitbreiding van het team voor deze twee tankstations. De locaties zijn gelegen langs de A67 ter hoogte van Bladel en worden druk bezocht door zakelijke reizigers, toeristen, vrachtwagenchauffeurs etc. Klanten komen niet alleen voor brandstof op het station, maar ook voor het ruime aanbod in de shop met luxe bakery.

Ga je hier aan de slag, dan word je de nieuwe collega op 1 van de 2 tankstations en werk je als allroundmedewerker. Dit betekent dat je alle voorkomende werkzaamheden oppakt: je draait kassadiensten, zorgt voor lekkere snacks en broodjes in de bakery, verwerkt de vracht en vult de winkel en houdt samen met de collega's het tankstation schoon. We zoeken hulp voor de weekenden, ben jij ook doordeweeks beschikbaar om te werken. Geeft dit dan aan, ook dat is mogelijk!

Profiel weekendmedewerker tankstation:

  • Je hebt ervaring op het tankstation, in de verkoop of horeca – nog geen ervaring, wij leren het je graag;
  • Klantvriendelijk en enthousiast, jij helpt graag en pakt met plezier de verschillende werkzaamheden op;
  • Je bent in het weekend beschikbaar en kan zaterdag en/of zondag werken tussen 07:00 – 21:00 uur, wil je ook op doordeweekse dagen werken, dat kan;
  • Dagelijks in het bezit van eigen vervoer, de locatie ligt langs de snelweg en is alleen per auto/motor te bereiken.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.