Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Verkoopmedewerker tankstation | 16 – 24 uur per week | Oss

Terug

Op zoek naar een leuke werkplek voor 2 a 3 dagen per week op een druk, maar gemoedelijk tankstation in een gezellig team? Ervaring in de verkoop en inzetbaar op diensten van 06:00-14:30 of 14:30-23:00 uur?

Dan ben jij de nieuwe collega voor dit tankstation!

Voor onze klant Fuel Services Nederland zijn we op zoek naar aanvulling voor het team in Oss. Het gaat om een gemoedelijke "dorpspomp" aan de doorgaande weg. Deze locatie is 7 dagen per week geopend en er komen hier veel vaste gasten. Naast het tanken van brandstof kunnen klanten hier terecht voor een boedelbak en worden er vanuit de shop diverse items verkocht.

Je gaat hier aan de slag als servicemedewerker en pakt alle voorkomende werkzaamheden op. Je helpt klanten aan de kassa en met hun vragen, opent en sluit de winkel, verwerkt de vracht en zorgt voor een schoon tankstation. Op deze locatie werk je veelal zelfstandig, we zoeken dan ook iemand die goed in staat is om alleen te werken.

Profiel verkoopmedewerker tankstation:

  • Je bent vriendelijk en enthousiast, mensen komen graag bij jou op het tankstation en jij helpt iedere klant met een glimlach;
  • Ervaring op een tankstation of met kassa- en verkoopwerkzaamheden, zijn deze werkzaamheden nieuw voor jou – we leren het jou graag;
  • Je bent meerdere dagen per week inzetbaar op diensten van 06:00 – 14:30 of 14:30 – 23:00 uur, ook af en toe in het weekend;
  • Zelfstandig en verantwoordelijk, jij werkt nauwkeurig en vindt het geen probleem om het tankstation alleen draaiende te houden.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.