Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Allroundmedewerker tankstation | 20 – 32 uur | Wilp A1

Terug

Ben jij enthousiast, klantvriendelijk en een echte aanpakker? Combineer jij graag verkoop met horeca-werkzaamheden en ben je beschikbaar voor een nieuwe baan?

Mogelijk ben jij dan de nieuwe collega voor dit tankstation!

Voor deze locatie, gelegen langs de A1 bij ter hoogte van Wilp zoeken wij een nieuwe medewerker. Dit tankstation is 7 dagen per week dag & nacht open. Klanten komen hier niet alleen voor brandstof, maar ook voor het uitgebreide shop-assortiment. In de shop zit een luxe bakery met een ruim aanbod in eten & drinken.

Wanneer je op dit tankstation aan het werk gaat pak je alle voorkomende werkzaamheden op. Je helpt klanten, draait kassa-diensten, verwerkt de vracht & vult de shop, zorgt voor lekker eten & drinken en houdt het tankstation samen met de collega's schoon en opgeruimd. Kortom een veelzijdige werkplek waar geen dag hetzelfde is!

Profiel allroundmedewerker tankstation:

  • Ervaring op een tankstation, met verkoop-werkzaamheden of in de horeca;
  • Je bent vriendelijk en gastvrij, jij helpt alle klanten met plezier en zorgt voor en goede sfeer op locatie;
  • Flexibel, jij bent meerdere dagen per week beschikbaar en inzetbaar op verschillende dagen & diensten;
  • Jij weet van aanpakken, jij gaat enthousiast met de werkzaamheden aan de slag en de afwisseling in werkzaamheden past jou goed;

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.