Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Nachtmedewerker tankstation | 2 – 4 nachten per week | Breda eo

Terug

Voel jij je thuis in de nacht, kan je goed zelfstandig werken en heb je verkoop-ervaring? Help je graag mensen die op weg zijn van A naar B en zoek je een leuke werkplek?

Dan ben jij onze nieuwe nachtwacht!

Voor verschillende tankstations rondom Breda zoeken wij versterking voor in de nacht. Het gaat om grote snelweglocaties die 24/7 geopend zijn, om alle klanten klokje rond te kunnen bedienen zoeken we hulp voor het invullen van de nachtdiensten.

De nachtdienst start om 22:00 en eindigt om 06:00 uur. Tijdens de nacht werk je vanuit de OBRI (overval beveiligd ruimtelijke inrichting) en werk je achter veiligheidsglas. Tijdens je dienst help je klanten, verricht je mogelijk wat voorbereidende werkzaamheden voor de dag en houd je de OBRI schoon en opgeruimd. Nachtdiensten werk je altijd zelfstandig, we zijn dan ook op zoek naar iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat!

Profiel nachtmedewerker tankstation:

  • Je bent meerdere nacht per week beschikbaar;
  • Ervaring in de verkoop of bekend met kassa-handelingen, zijn deze werkzaamheden nieuwe voor jou – wij leren het je graag;
  • Je bent betrouwbaar, kunt goed zelfstandig werken en komt gemaakte (werk)afspraken na;
  • Klantvriendelijk, prettig in de omgang – jij helpt iedere klant met aandacht, maakt waar mogelijk een praatje met de klant;
  • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer, de stations liggen aan de snelweg en zijn alleen met de auto/motor te bereiken.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.