Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Weekendmedewerker tankstation | 8 – 16 uur per week | Breda, Oosterhout, Zevenbergen

Terug

Woon jij in de regio Breda en zoek je een leuke werkplek voor in het weekend? Ben je klantvriendelijk, enthousiast en ga je graag op een tankstation aan de slag?

Misschien ben jij dan de nieuwe weekendkracht voor één van deze locaties!

Voor onze klant met tankstations in onder andere Breda, Oosthout en Zevenbergen zoeken wij hulp voor het weekend! Wij kunnen hulp gebruiken op verschillende locaties en kijken graag samen met jou welk tankstation het beste past bij jouw wensen & voorkeuren!

Op het tankstation ga je aan de slag als servicemedewerker en pak je verschillende werkzaamheden op. Je draait kassa-diensten, werkt in de horeca (indien aanwezig), verwerkt de vracht, vult de schappen en verricht diverse schoonmaaktaken. Dit alles doe je samen met het team van collega's en met aandacht voor iedere klant!

Profiel weekendmedewerker tankstation:

  • Je bent beschikbaar in het weekend en inzetbaar op zaterdag en/of zondag op diensten van bijvoorbeeld 06:00-14:00, 12:00-20:00, 15:30-24:00;
  • Klantvriendelijk, enthousiast en prettig in de omgang, jij helpt klanten met een glimlach en werkt prettig samen met collega's;
  • Je weet van aanpakken: de wisseling in werkzaamheden, drukte op locaties – jij laat je niet uit het veld slaan;
  • Ervaring op het tankstation, in de verkoop of met kassahandeling, is dit nieuw voor jou dan leren we het jou graag!

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectie procedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom!

Voor meer informatie kun je het beste, tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur), bellen op 033-4228000.