Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Foodmedewerker tankstation | 24 uur per week | Middenbeemster

Terug

Zorg jij met plezier voor lekkere broodjes, warme snacks en goede koffie? Ben je beschikbaar voor een nieuwe werkplek en spreekt de dynamiek van een tankstation jou aan?

Kom dan werken in de bakery van dit mooie tankstation!

Voor een grote, drukbezochte, locatie gelegen langs de A7 zijn wij op zoek naar horeca-collega's! Het tankstation is 24/7 geopend en klanten bezoek het station niet alleen om te tanken, maar ook voor een rustmomentje onderweg, een lekkere boordje of warm gerecht.

Om ervoor te zorgen dat we al dat lekkers kunnen blijven maken voor onze klanten zoeken we versterking in de bakery. Je helpt en adviseert klanten met hun keuze, bereid de lekkere broodjes en maaltijden en zorgt ervoor dat alles netjes volgens de regels wordt verwerkt, opgeruimd en schoongehouden. De bakery is geopend tussen 06:00 – 20:00 en er wordt gewerkt in wisseldiensten. In de drukke momenten werk je samen met collega's, is het wat stiller dan run je de bakery allen.

Profiel foodmedewerker tankstation:

  • Je werkt graag met eten & drinken, broodjes beleggen, koeken bakken en snacks frituren – hier draai jij je hand niet voor om;
  • Klantvriendelijk & enthousiast, jij helpt iedereen met plezier en weet klanten enthousiast te maken voor al het lekkers;
  • Je bent meerdere dagen per week beschikbaar en flexibel inzetbaar tussen 05:30 – 20:00 uur;
  • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer, het station ligt aan de snelweg en is dus alleen met de auto/motor te bereiken.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.