Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Weekendmedewerker tankstation | 8 – 16 uur | Apeldoorn – Arnhem

Terug

Ben jij klantvriendelijk, help je graag mensen die onderweg zijn en ben je in de weekenden beschikbaar? Het je kassa- of verkoopervaring of wil je deze werkzaamheden graag leren?

Misschien ben jij dan onze hulp in de regio!

Om onze klanten met tankstations in bijvoorbeeld Ede, Wilp en Zevenaar te kunnen blijven helpen met het invullen van weekenddiensten zoeken wij nieuwe collega's in de regio.

Het gaat om verschillende tankstations, maar veelal om de wat kleinere dorpspompen aan de doorgaande weg. Dit betekent gemoedelijke tankstations met veelal vaste klanten. Je werkt als verkoopmedewerker en werkt veelal zelfstandig. Tijdens jouw dienst pak je alle voorkomende werkzaamheden op: je helpt klanten met afrekenen, zorgt voor gevulde schappen in de shop en houdt de winkel en het tankstation schoon en opgeruimd.

Ben jij meer op je plek op een drukke grote locatie langs de snelweg, ook daar kunnen we collega's gebruiken. Solliciteer en maak jouw wensen kenbaar.

Profiel verkoopmedewerker tankstation:

  • Ervaring op het tankstation, in de verkoop of bekend met kassa-handelingen, heb je dat nog niet maar wil je wel leren – ook welkom!
  • Je ben enthousiast en klantvriendelijk, jij pakt alle werkzaamheden met plezier op en hebt aandacht voor iedere klant;
  • Verantwoordelijk en goed in staat om zelfstandig te werken, de winkel alleen runnen past je goed en jij komt gemaakte (werk)afspraken na;
  • Je bent beschikbaar in het weekend in inzetbaar op diensten tussen 06:00 – 23:00 uur.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.