Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Medewerker tankstation | 24 uur per week | regio Nieuwegein

Terug

Beschikbaar voor werk en lijkt het jou leuk om op een tankstation aan de slag te gaan? Heb je verkoop-ervaring, ben je bekend met horeca-werk of sta je ervoor open om dit te leren?

Dan kan jij ons helpen in de regio Nieuwegein!

Voor onze klant met een drietal locaties in en om Nieuwegein zoeken wij collega's. Ben jij op zoek naar een leuke afwisselende werkplek en ben jij (tijdelijk) beschikbaar. Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Er zijn verschillende open diensten op de dag, in de avond & nacht waar we invulling voor zoeken. Heb jij beschikbaarheid en kan je ons hierbij helpen, heel graag! Zoek je een structurele werkplek waar je met een eigen rooster aan de slag gaat, ook dat is mogelijk. Solliciteer bij pompkracht en wij zoeken een passende werkplek voor jou!

Het gaat om tankstations aan de snelweg, maar ook een locatie aan de doorgaande weg. Op deze locaties pak je alle voorkomende werkzaamheden op denk hierbij aan het helpen van de klanten, het werken achter de kassa en het onderhoud van de winkel en het tankstation terrein. Kom je aan de snelweg te werken, dan kan ook horeca onderdeel zijn van het werk.

Profiel verkoop- en foodmedewerker:

  • Je hebt ervaring met tankstation-werkzaamheden, kassa-ervaring of bent bekend met horeca;
  • Flexibel inzetbaar op verschillende diensten, ook de wisseling in taken past goed bij jou;
  • Je bent betrouwbaar, gemaakte afspraken kom je netjes na en je verricht je werkzaamheden volgens de regels;
  • Vriendelijk en enthousiast, je bent prettig in de omgang, helpt graag en gaat met plezier aan de slag;
  • Je hebt beschikking over een rijbewijs en eigen vervoer, voor inzet langs de snelweg is eigen vervoer noodzakelijk.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.