Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Verkoopmedewerker tankstation | 24 uur per week | Schaijk A50

Terug

Help jij graag mensen die onderweg zijn van A naar B, heb je kassa-ervaring en zoek je werk? Ben je per direct beschikbaar en past het werken op een tankstation jou?

Dan ben jij de nieuwe collega voor dit tankstation!

Voor deze Esso, gelegen langs de A50 zoeken we versterking van het team. Of je nou op zoek bent naar tijdelijk werk of een vaste werkplek zoekt, jij kan hier aan de slag! Het station is 24/7 geopend en heeft een ruime shop met bakery. Jouw hulp is vooral nodig voor het kassa- en winkelwerk. Jij rekent af met de klanten, zorgt voor een goedgevulde shop en houdt samen met de collega's het tankstation schoon en opgeruimd.

Profiel verkoopmedewerker tankstation:

  • Ervaring op een tankstation, bekend met verkoopwerkzaamheden of kassa-ervaring;
  • Je bent klantvriendelijk & gastvrij, je helpt iedereen met plezier en zorgt voor een goede sfeer op het tankstation;
  • Flexibel, het werken op verschillende dagen & tijden is voor jou geen probleem, jij draait vooral diensten tussen 06:00 – 22:00 uur.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs en eigen vervoer, de locatie ligt aan de snelweg en is alleen per auto/motor bereikbaar.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation in een ander deel van Nederland: ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.