Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Pompkracht | 16 – 24 uur per week | regio Amersfoort, Hilversum, Utrecht

Terug

Ben jij woonachtig in de regio Amersfoort, Hilversum en Utrecht? Beschikbaar voor een nieuwe werkplek en houd je van afwisseling?

Misschien ben jij dan onze nieuwe pompkracht-collega!

Om verschillende locaties in de regio Amersfoort, Hilversum en Utrecht te kunnen blijven helpen zoeken wij een nieuwe collega. Als pompkracht help je verschillende tankstations met het invullen van open diensten. De locaties waar je werkt, de diensttijden en dagen variëren, zo is dus geen werkweek hetzelfde!

Locaties bellen ons met open diensten vanwege ziekte, krapte in het rooster of vakanties en wij zoeken een geschikte collega! Ben jij beschikbaar, past de de deinst in jouw agenda en wil je werken? Dan plannen we je in en maken het station blij met jouw komst.

Je komt op verschillende locaties in de regio: grote 24-uurs stations langs de snelweg, gemoedelijke dorpspompen in de wijk of drukke locaties aan de doorgaande weg. Op het tankstation word je veelal ingezet verkoopmedewerker en pak je alle voorkomende werkzaamheden op. Je helpt klanten met vragen en het afrekenen van de brandstof en overige items, zorgt voor het onderhoud van de shop (vakken vullen, vracht, schoonmaak) en houdt samen met de collega's ook de buitenboel schoon.

Profiel pompkrachtmedewerker tankstation:

  • Je bent enthousiast, klantvriendelijk en prettig in de omgang, jij helpt iedere klant met plezier en werkt prettig samen op alle tankstations;
  • Flexibel, het werken op verschillende dagen, tijden en tankstations past goed bij jou;
  • Je bent bekend met verkoopwerkzaamheden, kassa-handelingen of wilt dit graag leren;
  • In het bezit van eigen vervoer, beschik jij over een eigen auto? Op deze manier ben je het beste flexibel inzetbaar op alle locaties;
  • Jij past je snel aan in nieuwe werksituaties en komt gemaakte afspraken na.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.