Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Servicemedewerker tankstation | 16 – 32 uur per week | Horst

Terug

Ben jij klantvriendelijk, enthousiast en meerdere dagen per week beschikbaar? Sta je open voor horeca- en verkoopwerkzaamheden en ga je graag aan de slag op een plek waar contact met anderen centraal staat.

Kom dan werken op dit mooie tankstation te Horst!

 

De locatie is gelegen aan de doorgaande weg in Horst, op hetzelfde terrein bevind zich het hoofdkantoor van de organisatie Vissers Energy Group. Zodoende komen hier op locatie niet alleen maar klanten voor brandstof, broodjes en items uit de shop, maar komt er ook regelmatig een collega van kantoor binnen voor een warme snack of lekker lunchbroodje!

Op het tankstation ga je aan de slag als servicemedewerker tankstation. Dit betekent dat je inzetbaar bent op alle voorkomende werkzaamheden. Je helpt de klanten, draait kassa-diensten, houdt de winkel goedgevuld en opgeruimd en verricht schoonmaakwerk. In de shop zit een mooie bakery met een ruim luxe assortiment: heerlijk belegde broodjes, warme maaltijden, salades en koffie. Ook op deze plek draai je diensten en zorg je voor al het lekkers.

Profiel medewerker tankstation:

  • Je hebt relevante werkervaring zoals tankstation, verkoop, horeca werkzaamheden of wilt dit graag leren; 
  • Klantvriendelijk, enthousiast en prettig in de omgang, klanten komen graag bij jou op het station en jij zorgt voor een goede sfeer op locatie;
  • Je bent een aanpakker, of je nou achter de kassa staat, zorgt voor smakelijke gerechten in de bakery of in de winkel werkt, jij pakt alles met plezier op;
  • Flexibel, ji bent meerdere dagen per week beschibaar en inzetbaar op diensten tussen 06:00 – 22:00 uur.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectie procedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom!

Voor meer informatie kun je het beste, tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur), bellen op 033-4228000.