Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Pompkracht | help tankstations met open diensten bij jou in de regio!

Terug

Wil jij graag zelf bepalen op welk moment je werkt en help jij graag anderen? Ben je zelfredzaam, pas jij je snel aan in een nieuwe (werk)omgeving en spreekt het werken op een tankstation jou aan?

Dan ben jij onze pompkracht die tankstations verder helpt!

Om tankstations in het gehele land te kunnen blijven helpen zoeken wij versterking in ons team van pompkracht collega's! Als pompkracht help je tankstations met open diensten. De aanvragen van de locaties variëren, een losse dienst vanwege een zieke collega, meerdere diensten omdat ze het rooster niet rond krijgen of een hulpvraag voor langere tijd.

Je komt op verschillende tankstation, het gaat om grote 24-uurs stations langs de snelweg, gemoedelijke dorpspompen in de wijk of drukke locaties aan de doorgaande weg. Op de tankstations werk je al verkoopmedewerker en pak je alle voorkomende werkzaamheden op. Je verricht kassa-handelingen, helpt klanten, vult de shop netjes aan, ruimt de vracht op en zorgt voor een schoon en opgeruimd tankstation. Dit alles doe je uiteraard met een glimlach en aandacht voor iedere gast.

Zoek je meerdere diensten per week of ben je maar een aantal dagen per maand beschikbaar? Beide welkom! Wij plannen jou in op de momenten dat het jou past en op locaties die binnen jouw reis-afstand liggen. We kunnen hulp gebruiken door heel Nederland dus vinden vrijwel altijd passende diensten!

Profiel pompkracht:

  • Je bent klantvriendelijk, prettig in de omgang en behulpzaam;
  • Flexibel, werken op verschillende dagen, tijden en locaties past bij jou;
  • Je bent betrouwbaar, komt gemaakte (werk)afspraken na en wij en de tankstation kunnen op je rekenen;
  • Ervaring met klantcontact, in de verkoop of bekend met kassa-handelingen;
  • Je bent dagelijks in het bezit van eigen vervoer, dit helpt goed met jouw inzetbaarheid op verschillende locaties.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.