Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Verkoopmedewerker tankstation | 24 uur per week | Bladel

Terug

Zoek jij werk in Bladel en ben je per direct beschikbaar? Heb je ervaring op het tankstation of in de verkoop en ga je graag aan de slag op een werkplek met veel klantcontact?

Wie weet ben jij dan de nieuwe collega voor BP Bleijenhoek!

Dit station ligt aan de doorgaande weg te Bladel en is 7 dagen per week open tussen 06:00 – 23:00 uur. Klanten kunnen op locatie terecht voor brandstof, het wassen van de auto, diverse items uit de shop en lekkere broodjes en snacks. We zoeken een een nieuwe verkoopmedewerker, dit betekent dat je veelal kassa-diensten draait en het onderhoud van de shop en tankstation op je neemt. Werk je liever in de horeca, solliciteer dan op onze bakery-vacature!

Er wordt gewerkt in wisseldiensten en jij word ingezet op de vroege of de late dienst op het tankstation, het openen en sluiten van de locatie is onderdeel van het werk. Een aantal uren per dag is ook de bakery van het tankstation geopend, dan ben je dus samen met een collega aan het werk. De overige uren werk je zelfstandig.

Profiel verkoopmedewerker tankstation:

  • Ervaring op het tankstation, in de verkoop of bekend met kassa-handelingen, heb je dat nog niet maar wil je wel leren – ook welkom!
  • Je ben enthousiast en klantvriendelijk, jij pakt alle werkzaamheden met plezier op en hebt aandacht voor iedere klant;
  • Verantwoordelijk en goed in staat om zelfstandig te werken, de winkel alleen runnen past je goed en jij komt gemaakte (werk)afspraken na;
  • Je bent flexibele en meerdere dagen per week inzetbaar op diensten tussen 06:00 – 23:00 uur.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.