Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Allroundmedewerker tankstation | 24 – 32 uur per week | Zevenbergen

Terug

Ben jij binnenkort werkzaam op een mooi tankstation langs de snelweg A16 bij Zevenbergen? Voor onze klant Vissers Energy Group zijn we op zoek naar versterking voor een tweetal tankstations. Ben jij beschikbaar, heb je ervaring in de verkoop of horeca en wil je aan de slag?

Solliciteer nu en we kijken samen naar de mogelijkheden!

Het gaat om 2 drukbezochte locaties gelegen langs de snelweg A16. Beide stations zijn 24/7 geopend en worden door een diverse klantgroep bezocht: zakelijke reizigers, toeristen, vrachtwagenchauffeurs, etc. Allemaal bestuurders die onderweg zijn van A naar B en het station bezoeken voor brandstof, items uit de shop of lekker eten & drinken.

Om alle klanten te kunnen blijven voorzien van brandstof, lekkers en goede service zijn we op zoek naar uitbreiden van het team. Wanneer jij aan de slag wilt word je op 1 van de locaties aan de slag en word je ingezet als echte allrounder. Dit betekent dat je alle voorkomende werkzaamheden verricht, je help klanten, draait kassadiensten, bereid lekkere gerechten, zorgt voor een goed gevulde winkel en houdt samen met de collega's het tankstation op orde. Is horeca-werk hetgeen waar jij bij van wordt, geeft het dan aan! Wellicht is er een vaste plek als bakerymedewerker voor jou.

Profiel allroundmedewerker tankstation:

  • Je bent enthousiast, weet van aanpakken en bent klantvriendelijk;
  • Bekend met kassahandelingen, horeca of verkoop. Heb je nog geen ervaring, we leren het je graag;
  • Je bent flexibel, meerdere dagen per week beschikbaar en inzetbaar op wisselende diensten, bijvoorbeeld 06:00-14:00, 12:00-20:00 of 14:00-22:00 uur;
  • Een echt teamplayer, jij werkt prettig samen de collega's op het tankstation maar bent ook in staat om zelfstandig te werken.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.