Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Verkoop- en foodmedewerker tankstation | 8 – 32 uur | Regio Amsterdam A8

Terug

Help jij graag mensen op weg van A naar B, heb je verkoop-ervaring en ben je beschikbaar? Ben je meerdere dagen per week flexibel inzetbaar en dagelijks in het bezit van eigen vervoer?

Dan ben jij de nieuwe collega voor dit tankstation!

Voor de locatie BP Coentunnel gelegen langs de A8 zijn wij op zoek naar nieuwe collega. Dit station wordt drukbezocht en is 7 dagen per week dag & nacht geopend. Zakelijk reizigers, vrachtverkeer, touringcars en vakantie-gangers, etc. Verschillende klanten bezoeken het station. Ze kunnen hier uiteraard terecht voor brandstof, maar vinden in de shop ook een ruim assortiment en een uitgebreid horeca-aanbod.

Op deze locatie ga je aan de slag ls verkoop- en foodmedewerker, dit betekent dat je multi inzetbaar bent en alle werkzaamheden oppakt. De verkoop taken: het helpen van de klanten, de kassa-handelingen en het onderhoud van de winkel en de werkzaamheden op de food-afdelingen, jij maakt hier verschillende lekkernijen klaar, zorgt voor warme koffie en gezonde smoothies. Samen met het team van collega's zorg je er ook voor dat het tankstation van binnen en buiten schoon en opgeruimd is!

Er wordt gewerkt in een maandrooster en je wordt flexibel ingezet op verschillende werkdagen, diensttijden en afdelingen. Natuurlijk houden we zoveel als mogelijk rekening met jouw voorkeuren.

Profiel verkoop- en foodmedewerker tankstation:

  • Je hebt ervaring op het tankstation, in de verkoop of horeca – nog geen ervaring, wij leren het je graag!
  • Flexibel, jij bent meerdere dagen per week beschikbaar en het werken van verschillende dagen, tijden & diensten past goed bij jou;
  • Je bent een mensenmens, prettig in de omgang en helpt graag;
  • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer, de locatie ligt langs de snelweg en is alleen met de auto/motor te bereiken.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.