Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Medewerker tankstation | 24 uur per week | Bergen op Zoom

Terug

Zoek jij een leuke parttime werkplek in de omgeving van Bergen op Zoom? Ben je meerdere dagen per week flexibel inzetbaar en past werken op een tankstation jou?

Dan ben jij de nieuwe collega voor Esso de Wouwse Tol!

Voor deze locatie zoeken wij een nieuwe collega voor zo'n 3 – 4 dagen per week. Dit tankstation ligt langs de snelweg A59 en is dag & nacht geopend. Via een parallelweg is de locatie ook bereikbaar, zo kan je hier dus ook aan de slag wanneer je alleen een fiets/scooter hebt.

Je gaat op het station aan de slag in een groot team onder leiding van een betrokken manager en wordt ingezet op de verschillende afdelingen. Je draait kassa-diensten, werkt in de bakery, zorgt voor een goedgevulde shop en houdt samen met de collega's het tankstation schoon. Wanneer je op de dag werkt, werk je veelal samen met andere collega’s, draai je nachtdiensten dan werk je deze zelfstandig.

Profiel allroundmedewerker tankstation:

  • Je bent enthousiast, klantvriendelijk en prettig in de omgang, je helpt klanten met plezier en werkt prettig samen met jouw collega's;
  • Ervaring op het tankstation, in de verkoop of horeca of je wilt graag aan de slag met deze voor jouw nieuwe werkzaamheden;
  • Je bent flexibel, de wisseling in werkdagen, diensten en taken past goed bij jou;
  • Betrouwbaar & zelfstandig, we kunnen op jouw rekenen, je bent goed in staat om zelfstandig taken op te maken en komt (werk)afspraken na.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.