Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Servicemedewerker tankstation | 8 – 32 uur | locaties Zuid-Limburg

Terug

Ben jij woonachtig in Zuid -Limburg in de buurt van steden zoals Beek, Meersen of Wittem en ben je op zoek naar werk? Ben je meerdere dagen per week beschikbaar, flexibel inzetbaar en ga je graag aan de slag met verkoopwerkzaamheden?

Misschien ben jij dan onze nieuwe collega op het tankstation!

Voor onze klant Vissers Energy Group met verschillende tankstations door heel Nederland zijn we op zoek naar hulp in het zuiden van het land. Hier heeft Vissers verschillende tankstations en kunnen ze hulp gebruiken in de vorm van nieuwe collega's. Het gaat tankstations aan de doorgaande weg en de snelweg en er zijn verschillende mogelijkheden in het aantal te werken uren. Wij kijken graag samen met jou naar welke locatie jou het beste past.

Op het tankstation ga je aan de slag als servicemedewerker tankstation. Dit betekent dat je inzetbaar bent op alle voorkomende werkzaamheden. Je helpt de klanten, draait kassa-diensten, houdt de winkel goedgevuld en opgeruimd en verricht schoonmaakwerk. Heeft het station een bakery? Dan zorg jij voor lekkere broodjes & goede snacks en warme koffie. Dit alles doe je met aandacht voor iedere klant en samen met jouw collega's.

Profiel medewerker tankstation:

  • Ervaring op een tankstation, in de verkoop of met horeca-werkzaamheden – heb je nog geen ervaring maar vind je het werk wel leuk? Wij leren jou de kneepjes van het vak heel graag!
  • Je bent flexibel, je werkt verschillen dagen & diensten, maar ook de afwisselingen in de verschillende taken past jou goed;
  • Klantvriendelijk, enthousiast en prettig in de omgang, je helpt klanten met plezier en werkt fijn samen met jou collega's;
  • Je weet van aanpakken, of je nou verantwoordelijk bent voor de kassa, het eten & drinken of juist in de shop aan het werk bent, jij gaat enthousiast met de werkzaamheden aan de slag.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.