Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Medewerker tankstation | parttime, nachten, weekenden | 16 – 32 uur | Alkmaar

Terug

Ben jij thuis in Alkmaar en op zoek naar een nieuwe werkplek? Houd jij je goed staande in een drukke, afwisselende werkomgeving en ga je graag aan de slag op plek met uitzicht op een voetbalstadion?

Dan ben jij de nieuwe collega voor deze BP-locatie!

Voor BP de Kooi gelegen langs de A9 te Alkmaar zoeken we versterking. Het station is bijzonder gelegen op een druk verkeersplein tegenover het stadion. De locatie is 24/7 en geopend en wordt drukbezocht. We zijn dan ook op zoek naar iemand die meerdere dagen per week flexibel (dag, avond & nacht) inzetbaar is en niet indruk is van drukte in de winkel en aan de kassa.

Klanten kunnen tanken, shop-artikelen kopen en terecht voor een ruim horeca-aanbod. Ga je hier aan de slag dan pak je de verschillende werkzaamheden op. Je draait kassadiensten, werkt in de shop en zorgt vanuit de bakery voor verschillende lekkernijen. Samen met het team van collega's zorg je ervoor dat het tankstation er van binnen en buiten schoon en opgeruimd uitziet!

Profiel medewerker tankstation:

  • Je helpt graag mensen, bent prettig in de omgang en helpt iedere klant met aandacht;
  • Flexibel, jij bent meerdere dagen per week flexibel inzetbaar, ook het werken van avonden, nachten en weekenden past jou goed;
  • Je hebt ervaring op het tankstation, in de verkoop of horeca, heb je nog geen ervaring – wij leren het je graag;
  • Dagelijks in het bezit van eigen vervoer, de locatie ligt aan een druk verkeersplein (A9) en is alleen per auto/motor te bereiken.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.