Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Allround-medewerker tankstation | 24 – 32 uur per week | Snelweg A12 Babberich

Terug

Wil jij een bijdrage leveren tevreden klanten? Ben jij meerdere dagen per week flexibel inzetbaar en heb je ervaring met verkoop, kassa of horeca?

Dan verwelkomen wij jou graag in het team van dit tankstation!

Voor onze klant Vissers Energy Group, eigenaar van het tankstation Esso Bergh-Noord langs de A12, zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. Dit tankstation wordt drukbezocht en is 24/7 geopend. Klanten kunnen hier niet allen tanken, maar ook zelf Energy opdoen door het uitgebreide horeca-assortiment. Ter aanvulling van het bestaande team zoeken we een nieuwe allrounder.

Wanneer je op dit station aan de slag gaat pak je alle voorkomende werkzaamheden op. Je draait kassa-diensten, verwerkt de vracht en vult de shop aan, werkt in de horeca waar je broodjes maakt en zorgt voor warme snacks en je zorgt samen met het team van collega's voor het schoonhouden van de locatie. Dit alles doe je natuurlijk met aandacht voor de klant!

Profiel allroundmedewerker tankstation:

  • Klantvriendelijk, enthousiast en gastvrij, jij helpt iedere klant met plezier en zorgt voor een fijne sfeer op het tankstation;
  • Je hebt ervaring op het tankstation, in de verkoop of je wilt onze branche graag leren kennen;
  • Flexibel, jij bent meerdere dagen per week beschibaar en inzetbaar op wisselende diensttijden (dag, avond, nacht) en diensttypes (shop, kassa, horeca) – ben jij een nachtdier? We kunnen extra versterking voor de nachtdiensten gebruiken!
  • Je neemt jouw verantwoordelijkheid, werkt volgens de geldende (veiligheid)regels en we kunnen op je rekenen.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.