Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Medewerker tankstation | 16 – 32 uur per week | Venray

Terug

Ben jij klantvriendelijk, prettig in de omgang en heb je ervaring met verkoopwerkzaamheden? Ben je meerdere dagen per week beschibaar en inzetbaar op diensten tussen 06:00 – 23:00 uur.

Dan ben jij binnenkort de nieuwe collega voor dit tankstation!

Voor de locatie BP Venray zoeken wij versterking voor het bestaande team. Ben jij op zoek naar een leuke part-time werkplek of zoek je een uitdaging voor in het weekend? Beide is mogelijk!

Dit tankstation ligt aan de doorgaande weg in Venray en is dagelijks geopend tussen 06:00 – 23:00 uur. De locatie wordt drukbezocht en kent een grote vaste-klantenkring. Zij komen hier voor brandstof, tabak en diverse items uit shop. Op dit station werk je veel van de diensten zelfstandig. Je werkt de vroege dienst en opent dan de winkel, of je wordt ingezet op de late dienst en bent verantwoordelijk voor het afsluiten van het tankstation.

Tijdens je werk pak je alle voorkomende werkzaamheden op: klanten helpen, kassa-handelingen, vracht verwerken, onderhoud van de shop en het buitenterrein. We zijn dan ook op zoek naar iemand die goed in staat is om zelfstandig te werken en met gemak de wisselende werkzaamheden oppakt.

Profiel medewerker tankstation:

  • Je bent prettig in de omgang, klantvriendelijk en zorgt voor een goede sfeer op het tankstation;
  • Flexibel, meerdere dagen per week inzetbaar op vroege en late diensten, wil je als weekendkracht aan de slag dan ben je wekelijks in het weekend beschikbaar;
  • Je hebt ervaring in verkoop- of kassahandelingen of je wilt dit graag leren;
  • Verantwoordelijk & betrouwbaar, we kunnen op je rekenen en het zelfstandig draaiend houden van de locatie is voor jou geen probleem;
  • Je past binnen het niet-roken-beleid op deze locatie.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.