Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Horecamedewerker tankstation | 20 – 32 uur | Esso Raakeind

Terug

Werk jij graag met eten & drinken en past de dynamiek van een tankstation jou? Ben je klantvriendelijk en meerdere dagen per week beschikbaar?

Kom dan werken in het team van Esso Vissers Raakeind langs de A58!

Voor onze klant Vissers Energy Group met een groot aantal tankstations in Nederland zoeken wij versterking voor het team van de locatie Esso Raakeind bij Gilze-Rijen. Dit tankstation wordt drukbezocht en is 24/7 geopend. Naast brandstof kunnen klanten hier terecht in de shop met bakery en die bakery, dat wordt jouw werkterrein!

Vanuit de bakery zorg je voor lekker belegde broodjes, salades, warme snacks en gezonde smoothies. Klanten komen de gehele dag door, maar zeker rondom ontbijt-, lunchtijd is het druk in de bakery. Jij zorgt telkens weer voor een goede voorbereiding en laat je niet zomaar uit het veld slaan bij drukte op het station. Samen met de collega's houd je de bakery 7 dagen per week draaiende en zorg je voor de schoonmaak en het onderhoud.

Profiel bakerymedewerker tankstation:

  • Je werkt graag met eten & drinken, hebt ervaring in de horeca/catering of wilt deze werkzaamheden graag leren kennen;
  • Flexibel, de bakery is 7 dagen per week geopend tussen 06:00-18:00 uur, jij bent meerdere dagen per week beschikbaar en inzetbaar tussen 06:00-18:00 uur.
  • Je bent klantvriendelijk & enthousiast, jij helpt klanten met een glimlach (ook bij drukte) en zorgt met jouw enthousiasme voor een goede sfeer op het station;
  • Verantwoordelijk en betrouwbaar, jij werkt keurig volgens de veiligheid- en hygieneregels en komt gemaakte (werk)afspraken na.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.