Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Servicemedewerker tankstation | 16 – 20 uur per week | Beek en Donk

Terug

Help jij graag mensen verder van A naar B, met de verkoop van een item in de shop of gewoon met een gezellig praatje? Heb je ervaring met kassa-handelingen en spreekt werken op een tankstation jou aan?

Misschien ben jij de nieuwe collega voor dit tankstation!

Voor het tankstation in Beek en Donk zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Het gaat om een gemoedelijke dorpspomp met een grote vaste klantenkring. Klanten komen hier voor brandstof en artikelen uit de shop, maar ook het sociale karakter van de pomp is zeer belangrijk. We zijn dan ook op zoek naar een enthousiaste, klantvriendelijke collega.

het station is 6 dagen per geopend tussen 07:00 – 20:00 uur, op zondagen is de locatie gesloten. Je werkt vrijwel alle diensten zelfstandig en wordt ingezet op de vroege, of de late dienst. Werk je de vroege dienst dan zorg je ervoor dat het station tijdig geopend wordt, word je ingezet op de late dienst dan ben je verantwoordelijk voor het sluiten van de locatie.

Profiel servicemedewerker tankstation:

  • Je bent klantvriendelijk, prettig in de omgang en zorgt voor een goede sfeer op het tankstation;
  • Ervaring in de verkoop, met klantcontact of bekend met kassa-werkzaamheden;
  • Je bent meerdere dagen per week flexibel inzetbaar, het werken van verschillende dagen & tijden is voor jou geen probleem;
  • Zelfstandig & betrouwbaar, jij kunt goed alleen werken, het tankstation zelfstandig runnen gaat je goed af en we kunnen op je rekenen.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.