Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Medewerker tankstation | parttime – fulltime | Oostzaan A8

Terug

Sta je open voor een nieuwe werkplek en beschik je dagelijks over eigen vervoer? Heb je graag klantcontact, ben je bekend met verkoophandelingen en spreekt het werken op een tankstation jou aan.

Wie weet kan je deze mooie grote locatie langs de A8 helpen!

Voor onze klant Esso de Watering zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. Het is een groot station en deze locatie is 24/7 geopend. Er zijn veel plekken op de tanken en in de shop kunnen klanten terecht voor een supermarkt assortiment en een luxe broodjescorner. We kunnen hulp gebruiken op de verschillende afdelingen & diensten. Zoek jij een werkplek in de nacht, ben je allround inzetbaar of ga je graag in de horeca aan de slag. Alles is mogelijk – solliciteer en maak jouw wensen kenbaar!

Op deze locatie word je ingezet als medewerker tankstation, in overleg draai je kassa-diensten, horeca-diensten en shopdiensten. Ook het onderhoud van het tankstation is onderdeel van het werk, samen met het team van collega's zorg je ervoor dat het tankstation er van binnen en buiten piekfijn uitziet! Er wordt gewerkt in een flexibel rooster, je wordt ingezet op verschillende dagen en tijden.

Profiel medewerker tankstation:

  • Ervaring op een tankstation, in de verkoop of je vindt het leuk om deze nieuwe werkzaamheden aan te leren;
  • Je bent klantvriendelijk & gastvrij, je helpt iedereen met plezier en zorgt voor een goede sfeer op het tankstation;
  • Flexibel, het werken op verschillende dagen & tijden is voor jou geen probleem, ook de afwisseling in werkzaamheden past bij jou;
  • Je weet van aanpakken, gaat enthousiast met alle werkzaamheden aan de slag en laat je niet van de wijs brengen door drukte op locatie;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs en eigen vervoer, de locatie ligt aan de snelweg en is alleen per auto/motor bereikbaar.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation in een ander deel van Nederland: ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.