Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Medewerker tankstation | 8, 16, 24, 32 uur per week | Weert A2

Terug

Beschikbaar voor een nieuwe werkplek en spreekt de dynamiek van een tankstation jou aan? Ben jij vriendelijk en enthousiast en meerdere dagen per week flexibel inzetbaar?

Dan is dit tankstation misschien wel jouw nieuwe werkplek!

Voor onze kant met een groot tankstation langs de snelweg A2 ter hoogte van Weert zoeken wij versterking! Op dit moment is er ruimte voor meerdere collega's. Dus of je nou op zoek bent naar een parttime of fulltime baan, aan de slag wilt in de horeca of liever alle afdelingen helpt. Er zijn verschillende mogelijkheden, solliciteer een maak jouw wensen kenbaar!

Wanneer je op dit station begint ga je aan de slag in een actief & gezellig team onder leiding van een betrokken manager. Samen zorgen jullie dagelijks voor tevreden klanten en een goede sfeer op het tankstation. Klanten komen hier voor brandstof en het ruime assortiment in de shop met bakery. Het station is 24/7 geopend er wordt hier dus dag & nacht gewerkt!

Profiel medewerker tankstation:

  • Je hebt ervaring op een tankstation, in de verkoop of wil het werk op een tankstation graag leren kennen;
  • Inzet op verschillende afdelingen past jou – of je nou zorgt voor smakelijke gerechten, kassa-handelingen verricht of de shop schoon & netjes houdt – jij pakt alles met plezier op;
  • Flexibel, jij bent meerdere dagen per week (ook in het weekend) inzetbaar op verschillende diensten bijvoorbeeld 05:30 – 14:00, 08:00 – 16:00, 14:00 – 22:00 of in de nacht van 22:00 – 06:00 uur.
  • Enthousiast & gastvrij, klanten voelen zich welkom bij jou op het station en jij werkt prettig samen met jouw collega's;
  • Rijbewijs en eigen vervoer, dit station ligt aan de snelweg en is alleen met de auto/motor bereikbaar.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.