Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Allroundmedewerker tankstation | 20 – 32 uur per week | Etten-Leur

Terug

Heb je ervaring op het tankstation, in de verkoop of horeca en ben je beschikbaar voor een nieuwe werkplek? Zoek je een baan met veel afwisseling in werkzaamheden, contacten en werkdagen?

Ga dan aan de slag op het tankstation!

Voor onze klant met een tankstation gelegen aan de doorgaande weg in Etten-Leur zijn wij op zoek naar en nieuwe collega! Dit tankstation is 7 dagen per week geopend tussen 06:00 – 23:00 uur. Naast brandstof kunnen klanten hier terecht voor het wassen van de auto, diverse items uit de shop, het huren van een aanhanger en lekkere broodjes en snacks.

Ga je hier aan de slag dan word je ingezet als echte allrounder. Je helpt klanten met verkoop en kassa-handelingen, zorgt voor goed belegde broodjes en warme snacks, verwerkt de vracht, vult de winkel aan en zorgt samen met jouw collega's voor een schoon en opgeruimd tankstation. Kortom, een werkplek met een hoop afwisseling, hier is geen (werk)dag hetzelfde!

Profiel allroundmedewerker tankstation:

  • Je bent bekend met kassa-werkt, verkoophandelingen, horeca of wilt deze werkzaamheden graag leren;
  • Flexibel, het tankstation is 7 dagen per week geopend, jij werkt verschillen dagen en diensten;
  • Je bent vriendelijk, enthousiast en prettig in de omgang, klanten komen graag bij jou op het station en je werkt prettig samen;
  • Zelfstandig, verantwoordelijk, jij bent goed in staat om alleen te werken en we kunnen op je rekenen.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.