Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Weekendmedewerker tankstation | 8 – 16 uur | Amsterdam

Terug

Heb jij in het weekend tijd voor een leuke werkplek en ga je graag aan de slag? Wil je structureel aan het werk of ben je op zoek naar een plek waar je af en toe eens een dienst kan draaien?

Voor deze locatie in Amsterdam-Oost zoeken wij hulp in het weekend!

Om dit tankstation te kunnen blijven helpen met het invullen van weekend-diensten zoeken wij een nieuwe collega. De locatie wordt drukbezocht en is gelegen aan de doorgaande weg in Amsterdam Oost. Het station wordt gerund door een klein, vast team onder leiding van een betrokken eigenaar.

Deze locatie helpen wij al heel wat jaren op structurele basis met de invulling van het rooster. Open diensten worden tijdig aan ons doorgegeven en wij plannen een beschikbare collega in. Natuurlijk zorgen we graag voor vaste gezichten op het tankstation dus plannen we het liefst regelmatige dezelfde kracht in. We merken dat het ons niet altijd meer lukt om de open weekend-diensten in te vullen, zodoende zoeken we versterking.

Wil jij naast weekend-diensten ook werken op doordeweekse dagen? Dat kan! Wij helpen meerdere tankstations in de regio dus kijken graag met jou naar beschikbare diensten op andere dagen.

Profiel weekendmedewerker tankstation:

  • Je bent beschibaar op zaterdag en/of zondag en inzetbaar tussen 06:00 – 00:00 uur;
  • Ervaring op het tankstation, in de verkoop of je wilt onze branche graag leren kennen;
  • Je bent enthousiast & klantvriendelijk, je helpt iedere klant met plezier en werkt prettig samen met jouw collega's;
  • Betrouwbaar & verantwoordelijk, jij komt netjes afgesproken diensten na, werkt nauwkeurig en we kunnen op je rekenen.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.