Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Verkoop- en foodmdewerker tankstation | 24 uur | Venlo, Roermond

Terug

Aan de slag op een plek waar geen dag hetzelfde is, je een hoop nieuwe mensen ontmoet en met een fijn team samenwerkt? Wij zoeken versterking voor een tankstations in de omgeving Venlo & Roermond.

Ben jij binnenkort aan het werk op deze locatie?

Voor onze klant BP met een groot aantal tankstations door heel Nederland zijn wij op zoek naar versterking in het zuiden van het land. We kunnen hulp gebruiken in Roermond & Venlo.

Deze locaties liggen aan de snelweg en zijn 24/7 geopend. Op het tankstation ga je aan de slag als verkoop- en foodmedewerker en word je ingezet de verschillende afdelingen van het tankstation kassa, shop en bakery. Je pakt de verschillende werkzaamheden op en zorgt samen met het team van collega's voor een opgeruimd en schoon tankstation.

Op het tankstation wordt er gewerkt in een flexibel rooster, je kan worden ingezet op dag, avond & nachtdiensten en werkt op de verschillende diensttypes. Volop afwisseling in jouw rooster dus! Samen met jou kijken we naar welk tankstation het beste bij jou past!

Profiel verkoop- en foodmedewerker tankstation:

  • Flexibel, jij bent meerdere dagen per week beschikbaar en inzetbaar op verschillende dagen & tijden, ook het werken op de verschillende afdelingen (kassa, shop & bakery) past bij jou;
  • Je bent klantvriendelijk & gastvrij, jij helpt iedere klant met een glimlach en zorgt voor een goede sfeer op locatie;
  • Je bent een aanpakker, pakt met plezier de voorkomende werkzaamheden op;
  • Ervaring op het tankstation, in de verkoop of horeca of wilt deze werkzaamheden graag leren.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.