Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Medewerker tankstation | 8 – 32 uur per week | Bladel

Terug

Past afwisselend werk in een drukke omgeving jou en ben je flexibel inzetbaar? Ben je dagelijks in het bezit van eigen vervoer en ga je graag op het tankstation aan de slag?

Wie weet ben jij de nieuwe collega voor deze locatie langs de snelweg bij Bladel!

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's voor 2 mooie locaties langs de snelweg A67 bij Bladel. We kunnen alle hulp gebruiken, er zijn dus mogelijkheden voor parttime of fulltime werken en je kan tijdelijk of voor vast aan de slag.

Beide locaties zijn 7 dagen per geopend tussen 06:00 – 21:00. Klanten kunnen hier terecht voor brandstof, maar beide locaties hebben ook een ruime shop met luxe bakery. Wanneer je hier aan de slag gaat word je ingezet op één van de locaties en werk je als allroundmedewerker tankstation. Je pakt alle voorkomende werkzaamheden opt: Je helpt klanten, draait kassadiensten, zorgt voor een goedgevulde shop, maakt smakelijke gerechten in de bakery en samen met de collega’s houd je het tankstation opgeruimd & schoon.

Profiel allroundmedewerker tankstation:

  • Je hebt ervaring op een tankstation, in de verkoop of met horeca-werkzaamheden – heb je die ervaring nog niet, wij leren het je graag;
  • Klantvriendelijk en gastvrij, jij hebt aandacht voor iedere klant, werkt prettig samen met je collega's en bent prettig in de omgang;
  • Je weet van aanpakken – of je nou kasa-dienst hebt, de bakery bemant of in de shop werkt, jij gaat enthousiastst aan de slag;
  • Flexibel, jij bent meerdere dagen (ma – zo) per week inzetbaar op verschillende diensten en tijden;
  • In het bezit van rijbewijs en eigen vervoer, deze locaties ligt aan de snelweg en zijn alleen met de auto/motor bereikbaar.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.