Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Medewerker tankstation | 20 – 32 uur per week | Ridderkerk

Terug

Heb jij ervaring in de verkoop, met klantcontact of al eerder op een tankstation gewerkt? Ben je meerdere dagen per week beschikbaar en inzetbaar op diensten tussen 06:00 en 23:00 uur?

Misschien is het werken op een tankstation dan iets voor jou!

Voor een tankstation langs de doorgaande weg in Ridderkerk zoeken wij versterking voor het team! Het is een gemoedelijk, maar druk tankstation met een grote vaste klanten-kring. Klanten komen hier tanken, maar kunnen ook in de shop terecht voor een ruim assortiment en lekkere broodjes, ook heeft het station een carwash en worden er aanhangers verhuurd. Kortom, een werplek met reuring!

De locatie wordt gerund door een betrokken manager en je komt terecht in een gezellig team. Op het station werk je in wisseldiensten: vroeg of laat aan de kassa of een dienst in de bakery. Naast het kassa- en bakerywerk zorg je samen met de collega's voor een goedgevulde shop, houdt je de winkel schoon en ook het tankstation-terrein op orde.

Profiel medewerker tankstation:

  • Je hebt ervaring op een tankstation of met verkoop- en horecawerkzaamheden; 
  • Flexibel, je bent meerdere dagen per week inzetbaar op verschillende dagen & diensten, ook de afwisseling in werkzaamheden past goed bij jou;
  • Je bent vriendelijk, communicatief vaardig en zorgt voor een goede sfeer op locatie en in het team;
  • Actief & behulpzaam, je gaan enthousiast met de werkzaamheden en de slag en helpt iedere klant met plezier.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.