Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Allroundmedewerker tankstation | 20 – 32 uur per week | Beek

Terug

Heb je tankstation-ervaring, ben je bekend met kassa-handelingen of heb je een achtergrond in de horeca? Is omgang met klanten echt iets waar jij blij van wordt in je werk en past flexibel werken jou goed?

Dan ben jij de nieuwe medewerker voor BP Vossedal!

Voor onze klant Vissers Energy Group zoeken wij versterking voor dit mooie tankstation gelegen langs de snelweg A2. Deze locatie is 24/7 geopend en klanten kunnen hier naast de brandstof terecht voor een uitgebreid shop en food-assortiment. De shop is ingericht in de Moments & More formule, hier staat eten, drinken & beleving centraal. Denk aan een groot assortiment cadeau-artikelen, warme maaltijden en luxe belegde broodjes.

Wanneer je op dit tankstation aan de slag gaat word je ingezet als allround-medewerker en pak je alle voorkomende werkzaamheden op. Je draait diensten achter de kassa, werkt in de shop en bakery en verricht samen met het team schoonmaakwerkzaamheden.

Profiel servicemedewerker tankstation:

  • Je hebt ervaring op een tankstation , in de horeca of met verkoop-werkzaakmheden;
  • Vriendelijk en gastvrij, jij hebt aandacht voor iedere klant en zorgt voor een goede sfeer op het tankstation;
  • je bent betrouwbaar, werkt nauwkeurig en jouw team kan op jou rekenen;
  • Flexibel, jij bent meerdere dagen per week inzetbaar wisselende diensten (kassa, bakery, shop), ook ben je bereid om weekenden te werken;
  • Je hebt dagelijks beschikking over eigen vervoer (auto/motor), de locatie ligt langs de snelweg en is alleen op deze manier te bereiken.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. 

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.