Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Servicemedewerker tankstation | 24 uur | Odiliapeel

Terug

Ben jij een echt mensenmens en heb je ervaring met verkoop of klantcontact? Meerdere dagen per week beschikbaar en ga je graag op een tankstation aan de slag?

Misschien ben jij de nieuwe medewerker van die locatie!

Voor onze klant Vissers Energy Group met een tankstation in Odiliapeel zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Het is een gemoedelijk tankstation met veel vaste klanten uit het dorp, uiteraard wordt het station ook bezocht door reizigers en voorbijgangers.

Klanten kunnen terecht om te tanken, het wassen van de auto en diverse items uit de shop. Ook is er in de shop een horeca-assortiment van belegde broodjes, warme snacks en lekkernijen. Op dit tankstation werk je veelal zelfstandig en pak je alle werkzaamheden op. Je staat regelmatig alleen en bent verantwoordelijk voor het tankstation. Het openen of sluiten van de locatie is ook onderdeel van het werk.

Profiel medewerker tankstation:

  • Je hebt ervaring op het tankstation, in de verkoop of horeca, heb je deze ervaring nog niet dan kijk je er naar uit om dit te leren;
  • Het werken met en voor mensen past bij jou, je helpt graag, bent prettig in de omgang en zorgt voor een fijne sfeer op locatie;
  • Je bent een aanpakker en gaat enthousiast met de verschillende taken aan de slag, ook het alleen runnen van de winkel is voor jou geen probleem;
  • Flexibel, de locatie is 7 dagen per week geopend tussen 06:00-20:30, jij bent meerdere dagen per week inzetbaar op wisselende tijden.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.