Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Medewerker tankstation | A28 | Zwolle, Hoogeveen, Assen

Terug

Woon jij in de buurt van Zwolle, Hoogeveen of Assen en ben je op zoek naar een leuke werkplek? Beschik je dagelijks over eigen vervoer en ga je graag een de slag op een plek waar contact met anderen centraal staat?

Misschien ben jij binnenkort de nieuwe collega voor een van deze tankstations!

Voor onze klant BP met een groot aantal tankstations in Nederland zoeken wij versterking langs de A28. Het gaat om een viertal snelweg-locaties waar wordt gezocht naar nieuwe collega's. Een deel van de stations is 24/7 geopend, andere sluiten in de nacht. De locaties worden allen druk bezocht en naast brandstof stoppen klanten hier voor het ruime shop-assortiment, lekkere broodjes en goede snacks. Jij zorgt ervoor dat de klanten vriendelijk geholpen worden aan de kassa, in de shop of horeca en tevreden hun weg kunnen vervolgen.

Er zijn verschillende mogelijkheden, we zoeken versterking voor in het weekend maar ook gedurende de week. Heb je een voorkeur voor horeca-werk dan kijken we naar volledige inzet in de bakery en spreekt het totaal pakket je aan dan kan je aan de slag als verkoop- en foodmedewerker. Solliciteer, maak jouw wensen kenbaar en we zoeken naar de juist plek!

Profiel medewerker tankstation:

  • Klantvriendelijk, enthousiast en prettig in de omgang, jij helpt graag en zorgt voor een goede sfeer op het tankstation;
  • Je bent meerdere dagen per week flexibel inzetbaar, tankstations zijn ruim geopend en er word gewerkt in wisseldiensten – dit past jou goed;
  • In het bezit van rijbewijs en eigen vervoer, de locaties liggen aan de snelweg en zijn alleen met de auto/motor te bereiken;
  • Je bent een aanpakker, ziet het werk liggen en gaat enthousiast aan de slag;
  • Ervaring op het tankstation, in de verkoop of horeca of wilt deze werkzaamheden graag leren.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.