Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Verkoop- en foodmedewerker tankstation | 16 – 24 uur | regio Tilburg

Terug

Voor onze klant met diverse BP-locaties in de regio Tilburg zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. We hebben een drietal stations waar naar hulp wordt gezocht. Het gaat om verschillende locaties: in de stad, buiten de stad, 24/7 geopend of juist niet. Kortom voor ieder wat wils!

Ben jij woonachtig in omgeving Tiburg en op zoek naar werk, wij zoeken jou!

Op het tankstation ga je aan de slag als verkoop- en foodmedewerker en pak je alle voorkomende werkzaamheden op. Je helpt klanten, verricht kassa-handelingen, zorgt voor lekkers vanuit de bakery en houdt samen met het team van collega's de shop van locatie goedgevuld en het tankstation schoon en op orde.

De locaties zijn ruim geopend, 24/7 of van vroeg tot laat, dit betekent dat je verschillende diensten werkt dag-, avond- en soms ook nachtdiensten. Er wordt gewerkt in een flexibel rooster, je wordt ingezet op verschillende dagen, tijden en diensttypes. Solliciteer je, dan kijken we samen naar welke tankstation het beste bij jouw wensen past!

Profiel verkoop- en foodmedewerker tankstation:

  • Je bent meerdere dagen per week beschikbaar en flexibel inzetbaar op de dag, avond & in de nacht – met voorkeuren proberen we natuurlijk rekening te houden;
  • Klantvriendelijk & enthousiast, jij helpt iedere klant met een glimlach en zorgt voor een goede sfeer op locatie;
  • Je bent een aanpakker, pakt met plezier de voorkomende werkzaamheden op;
  • Ervaring op het tankstation, in de verkoop of horeca of wilt deze werkzaamheden graag leren.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.