Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Bakerymedewerker tankstation | 20 uur per week | BP Bleijenhoek Bladel

Terug

Heb jij ervaring in de horeca, vind je het leuk om met eten & drinken te werken en ben je klantvriendelijk? Van maandag t/m vrijdag inzetbaar tussen 09:30 – 15:00 uur en lijkt het jou leuk om in de bakery van aan tankstation aan de slag te gaan?

Misschien ben jij dan de nieuwe collega voor deze locatie!

Dit tankstation, gelegen aan de doorgaande weg in Bladel is 7 dagen per week geopend tussen 06:00 en 23:00 uur, en zoekt versterking voor de bakery. De locatie heeft veel vaste klanten en wordt gerund door een vrolijk, zelfstandig team wat elkaar helpt. In de shop zit een kleine bakery en dit is de plek waar jij aan de slag gaat. Vanuit de bakery zorg jij voor lekkere broodjes, warme snacks en goede koffie. Ook zorg je voor het onderhoud en de schoonmaak van de bakery. De bakery is geopend op doordeweekse dagen tussen 09:30 – 15:00 uur, dit zijn dan ook jouw werkdagen en tijden. Uiteraard spring je indien nodig bij op kassadiensten in de ochtend, avond of het weekend.

Profiel bakerymedewerker tankstation:

  • Je bent beschikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:30 – 15:00, indien nodig ben je beschikbaar voor inzet op kasa-diensten tussen 06:00 – 23:00 uur.
  • Klantvriendelijk, enthousiast & gastvrij, jij helpt iedere klant met aandacht, bent prettig in de omgang en zorgt voor een goede sfeer op locatie;
  • Je kunt goed zelfstandig werken, houdt de bakery alleen draaiende en volgt geldende hygiene- en veiligheidsregels netjes op;
  • Ervaring met horeca-werk, bekend met verkoop-werkzaamheden of je beschikt over goede zin om dit te leren.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.