Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Nachtmedewerker tankstation | 16 – 24 uur per week | Nieuwegein

Terug

Past het werken in de nacht goed bij jou en kun je goed zelfstandig werken? Heb je ervaring op het tankstation of in de verkoop en zoek je een leuke nieuwe werkplek?

Misschien ben jij onze hulp voor in de avond & nacht!

Voor een tweetal drukke locaties langs de snelweg bij Nieuwegein zoeken we medewerkers voor het werken van nachtdiensten. Een nachtdienst wordt gewerkt van 22:00 – 06:00 uur en je draait deze dienst altijd zelfstandig. We zijn dan ook op zoek naar iemand die stevig in zijn schoenen staat en het geen probleem vind om zelfstandig het tankstation te runnen.

In de nacht werk je de gehele dienst vanuit de OBRI (overval beveiligde ruimte inrichting), je werkt achter glas en verricht vanuit deze ruimte alle werkzaamheden. Je helpt klanten, verricht kassa-handelingen, zorgt voor het schoon en op orde houden van de OBRI en verricht voorbereidende (bakery)werkzaamheden voor de dagdienst.

Profiel nachtmedewerker tankstation:

  • Je hebt ervaring op het tankstation, in de verkoop of staat er voor open om dit werk te leren;
  • Meerdere nachten per week inzetbaar, ook af en toe in het weekend;
  • Je bent klantvriendelijk en prettig in de omgang, klanten komen graag bij jou op het tankstation en je werkt prettig samen met jouw collega's;
  • Betrouwbaar, goed in staat om zelfstandig te werken en we kunnen op jou rekenen;
  • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer, de locatie ligt langs de snelweg en is alleen met de auto/motor te bereiken.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.