Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Kassamedewerker tankstation | 27 uur per week | Vijfhuizen

Terug

Ben jij klantvriendelijk, prettig in de omgang en enthousiast? Op zoek naar een nieuwe werkplek en ga je graag aan de slag in een gezellig team op een sympathiek tankstation?

Misschien ben jij dan de nieuwe collega voor deze locatie!

Voor onze klant met een leuke pomp gelegen aan de doorgaande weg in Vijfhuizen zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Het gaat om een gemoedelijk tankstation met een grote vaste-klantenkring en een sociaal karakter. Deze locatie is 7 dagen per week geopend tussen 07:00 – 19:00 uur. Klanten komen op de locatie voor brandstof, maar kunnen ook terecht voor het wassen van de auto, het ruilen & vullen van gasflessen, het afhalen en versturen van pakketjes en diverse items uit de shop. Wanneer je hier aan de slag gaat word je ingezet als kassa-medewerker, jij helpt klanten met afrekenen en zorgt voor een goedgevulde en opgeruimde shop.

Op de locatie wordt gewerkt in wisseldiensten en werk je veel van de diensten zelfstandig aan de kassa. Je werkt de vroege dienst (07:00-13:00) of de late (13:00-19:00) op locatie. Het openen en afsluiten van de winkel is onderdeel van het werk. Gedurende dag heb je veelal gezelschap van een pompbediende die de klanten buiten helpt met tanken en het vullen van de gasflessen.

Profiel kassa-medewerker tankstation:

  • Je hebt ervaring op het tankstation, in de verkoop of bent bekend met kassa-werkzaamheden;
  • Flexibel, je bent meerdere dagen per week beschikbaar en inzetbaar op diensten tussen 07:00 – 19:00 uur, ook in het weekend (zaterdag 08:00-18:00, zondag 11:00-17:00);
  • Je bent klantvriendelijk en behulpzaam, jij hebt aandacht voor iedere klant, helpt graag en zorgt voor een goede sfeer op het station;
  • Zelfstandig werken past jou goed, je bent betrouwbaar en komt gemaakte (werk)afspraken na.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.