Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Verkoop- en foodmedewerker tankstation | 8 – 28 uur | Krabbendijke

Terug

Ben jij beschikbaar, op zoek naar werk of toe aan een nieuwe uitdaging? Wij kunnen hulp gebruiken voor een tweetal tankstation langs de snelweg bij Krabbendijke.

Ben jij de nieuwe collega voor dit tankstation?

Om ervoor te zorgen dat deze locaties de drukke zomerperiode en daarna alle klanten kunnen blijven helpen zijn we op zoek naar versterking van het team! Het gaat om 2 tankstations gelegen langs de snelweg A58, dit is de weg naar zee. In de zomerperiode heb je hier dus te maken met seizoensdrukte vanwege strandgangers en toeristen.

Deze 2 locaties liggen tegenover elkaar aan de snelweg en werken goed samen. Ga je aan het werk dan word je op 1 van de stations geplaatst en wordt dat jouw werkpek. Je gaat aan de slag als verkoop- en foodmedewerker en komt met alle werkzaamheden in aanraking: Je helpt klanten afrekenen, houdt de shop strak bij, werkt in de bakery, neemt de vracht aan en loopt de buitenronde. Op dit station kom je terecht in een fijn team onder leiding van een betrokken manager. In overleg word je ingezet op verschillende dagen & diensten.

Profiel medewerker tankstation Krabbendijke:

  • Ervaring op het tankstation, bekend met verkoop- of horeca-werzaakmeden – nog geen ervaring? Geen probleem wij helpen jou op weg;
  • Je weet van aanpakken, pakt alle taken met plezier op en de afwisseling in werkzaamheden past jou;
  • Flexibel, je bent meerdere dagen per week beschikbaar en inzetbaar op verschillende dagen & diensten (06:00 – 14:00 / 08:00 – 16:00 / 12:00 – 20:00 / 14:00 – 22:00 / 22:00 – 06:00)
  • Je bent enthousiast en behulpzaam, je merkt klanten op, helpt graag en bent een teamplayer;
  • In bezit van een rijbewijs en eigen vervoer (auto, motor).

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.