Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Medewerker tankstation | 16 – 32 uur per week | Snelweg A1 – Hoogland

Terug

Zoek jij een leuke parttime werkplek en heb je enige verkoop-ervaring? Past flexibel werken goed bij jou en spreekt het werk op een tankstation jou aan?

Dan ben jij misschien de nieuwe collega voor dit station!

Voor de locatie Shell de Slaag zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Dit tankstation ligt langs de snelweg A1 bij Hoogland en is 24/7 geopend. Het station is onlangs volledig verbouwd en heropend. Je gaat hier dus aan het werk op een vernieuwde locatie met luxe bakery & coffeecorner.

Wanneer je hier aan het werk gaat kom je met alle werkzaamheden in aanraking, je draait kassa-diensten, zorgt voor smakelijke gerechten en warme snacks en wordt misschien wel ingezet als barista in de coffeecorner. Uiteraard is ook de schoonmaak, het op orde houden van de shop en het onderhoud van het tankstation onderdeel van het werk. De locatie is dag & nacht geopend, wat betekent dat je ook ingepland kan worden in de avond, nacht of het weekend.

Profiel medewerker tankstation:

  • Ervaring op een tankstation, in de horeca of verkoop is van harte welkom, nog geen ervaring maar wil je graag leren – ook dan ben je welkom in ons team;
  • Je bent flexibel, deze locatie is 24/7 open en er zijn verschillende afdelingen (kassa,horeca,koffie) – voor jou is het draaien van verschillende diensten en afwisseling in werkzaamheden geen probleem;
  • Enthousiast & klantvriendelijk, jij bent een echt mensen-mens, maakt contact met iedere klant, helpt een ieder met plezier en werkt prettig samen met jouw collega’s;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs & eigen vervoer, dit station ligt langs de snelweg en is alleen per auto/motor bereikbaar.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. 

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.