Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Pompkracht | medewerker tankstation diverse locaties | Regio Utrecht

Terug

Aan het werk op de momenten dat jij ruimte hebt in de agenda? Help jij graag verschillende tankstations met open diensten en ben jij meerdere dagen per week beschikbaar?

Misschien ben jij onze nieuwe pompkracht op plekken als Amersfoort, Harmelen, Nieuwegein & Utrecht!

Om onze klanten in de regio Utrecht te kunnen blijven helpen zoeken wij collega's. We zijn op zoek naar een pompkracht, iemand die verschillende tankstations helpt door er verschillende diensten in te vullen.

Rondom Utrecht gaat het om tankstations aan de doorgaande weg, pompstations in de wijk en grote 24-uurs stations langs de snelweg. Wanneer je als pompkracht op locatie komt om een dienst te werken word je ingezet als verkoop- en servicemedewerker. Je helpt klanten aan de kassa, zorgt voor een opgeruimde winkel, maakt klanten wegwijs en houdt het tankstation schoon.

Kom je op een groot snelweg-station te werken dan zal je vaak samenwerken met een team van collega's en is er ook een horeca-afdeling. Werk je op de kleinere tankstations dan draai je het meerendeel van je diensten zelfstandig. We zijn dan ook op zoek naar iemand die zich snel aanpast in een werk-situatie, goed in staat is om zelfstandig te werken maar ook prettig met collega's samenwerkt.

Profiel pompkracht:

  • Je hebt ervaring op een tankstation, met verkoop- of kassawerkzaamheden of wilt dit graag leren;
  • Flexibel, dat past bij jou – het werken op verschillende tankstations, dagen & tijden is jou op het lijf geschreven;
  • Je bent zelfstandig en verantwoordelijk: je vindt snel je weg op een nieuwe locatie en bent zelfredzaam;
  • Enthousiast en klantvriendelijk, jij pakt de taken met plezier op, helpt iedere klant met een glimlach en zorgt voor een goede sfeer op locatie;
  • Rijbewijs en eigen vervoer, alleen met eigen vervoer kunnen we jou op verschillende stations in de regio plannen.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.