Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Busteam | shopmedewerker tankstation

Terug

Beschikbaar en op zoek naar werk in omgeving Zeist? Ben jij graag bezig, enthousiast en goed in staat om zelfstandig maar ook in team-verband te werken? Lijkt het jou leuk om verschillende tankstations rondom Utrecht te helpen met ondersteunende werkzaamheden?

Ga dan met ons mee op de bus!

Met onze busteams helpen we verschillende tankstations in de regio Utrecht. Dagelijks vertrekken we vanuit Huis ter Heide (Zeist) met de bus om stations in de regio te bezoeken en op orde te houden. Samen met het team zorg je dat iedere locatie er bij vetrek weer piekfijn uitziet! De werkzaamheden op locatie bestaan uit ondersteunende taken zoals vakken vullen, spiegelen, buitenrondes, toiletten schoonmaken, koffiemachines reinigen, etc.

Om onze busroutes uit te kunnen breiden en tankstations in de regio te kunnen blijven helpen zoeken we collega’s! Wil jij ons team komen versterken, dan horen we graag van je. Wij werken van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 16:30, ook is het mogelijk om een dagdeel te werken.

Ben je in het bezit van een rijbewijs, dan zijn er ook mogelijkheden om als chauffeur op onze bus aan de slag te gaan.

Heb je interesse? Neem dan telefonisch contact met ons op via 033 422 8000 of stuur een mailtje naar werk@pompkracht.nl met jouw contactgegevens, dan bellen wij jou!

Groet,

Het pompkracht Busteam Zeist

T 033-4228000