Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Pompkracht medewerker tankstation | 8 – 32 uur | Roosendaal

Terug

Wil jij graag aan de slag op de momenten dat het jou past? Op zoek naar een werkplek die je goed kan combineren met jouw drukke agenda? Ben je flexibel, graag gezien en in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer?

Ga dan aan de slag als pompkracht in regio Roosendaal!

Om tankstations in en om Roosendaal te kunnen blijven helpen met in het invullen van diensten zijn wij op zoek naar nieuwe pompkracht collega's! Pompkrachten worden ingezet op verschillende tankstations op wisselende diensten. Als het tankstation ons belt met een hulpvraag zoeken wij een geschikte collega waarbij de diensten in het rooster passen. We kunnen hulp gebruiken in onder andere Roosendaal, Tilburg en Etten-Leur.

Als pompkracht kom je op het tankstation om te helpen. Je draait een kassa-dienst, verwerkt de vracht, vult de schappen aan en houdt het tankstation schoon en op orde. Indien nodig zorg je voor eten & drinken. Je komt op verschillende locaties van grote 24/7 snelweg locaties tot de kleine dorpspomp.

Goed om te weten, jij bent de baas over jouw eigen agenda. Je geeft zelf aan wanneer je kan en wil werken, wij vragen jou voor een inkomende dienst en jij zegt definitief ja of nee. Zoek je werk voor 1 of meerdere dagen per week, beide mogelijk!

Profiel pompkracht medewerker:

  • Je hebt ervaring in de verkoop, met kassa-handelingen of klantcontact;
  • Voor jou is het werken op verschillende locaties geen probleem, jij past je snel aan op een nieuw station en vind snel je weg;
  • Je bent meerdere dagen per week beschikbaar voor werk, welk dagen dat zijn en welke diensten je wilt werken – dat bepaal jij!
  • Beschikking over een rijbewijs en eigen vervoer. Voor inzet in de regio is eigen vervoer vereist, vanwege de ligging van de tankstations;
  • Afspraak is afspraak, jij bent op tijd aanwezig, werkt nauwkeurig en komt gemaakte afspraken na.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.