Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Medewerker tankstation | 8 – 24 uur | Meerssen

Terug

Wil jij graag een leuke nieuwe werkplek waar je samenwerkt met collega’s, klantcontact hebt en verschillende werkzaamheden oppakt? Heb jij ervaring in de verkoop en ben je meerdere dagen per week beschikbaar of ben jij juist op zoek naar een leuke werkplek voor in het weekend?

Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega voor dit station te Meerssen

Het tankstation bij Meerssen ligt aan de doorgaande weg. Het is een knus overzichtelijk tankstation dat wordt gerund door een actief team onder leiding van een vriendelijke manager. Het station kent veel vaste klanten, zij kunnen 7 dagen per week terecht tussen 06:00 – 22:00 uur. De winkel heeft een kleine shop met een bakery, wanneer je op deze locatie werkt word je ingezet op kassa-, shop- en bakerydiensten. De te werken diensten variëren van 06:00 – 14:00, 11:00 – 18:00 en of 14:00 – 22:00 uur.

Op dit moment zoeken wij 2 collega’s. Een medewerker tankstation voor 16 – 24u per week en een weekendmedewerker. Laat je ons weten welke vacature jou past?

Profiel medewerker tankstation:

  • Ervaring op een tankstation, in de verkoop of horeca;
  • Je bent inzetbaar op verschillende dagen (van maandag tot en met zondag) en diensten, wil jij als weekendmedewerker aan de slag dan ben je beschikbaar in het weekend;
  • Enthousiast en behulpzaam, je merkt klanten op, helpt graag en werkt prettig samen met jouw collega’s;
  • Je bent verantwoordelijk, werkt nauwkeurig en bent in staat om het tankstation zelfstandig te runnen.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.