Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Allroundmedewerker tankstation | 8 – 16 uur | Wittem

Terug

Zoek jij werk voor 1 à 2 dagen per week op doordeweekse dagen, of juist in het weekend? Vind je het leuk om kassa- en horecawerk te combineren en ga je graag aan de slag op een plek waar omgang met mensen centraal staat?

Dan ben jij de nieuwe medewerker tankstation voor deze locatie in Wittem

Dit tankstation ligt aan de doorgaande weg en wordt gerund door een klein team onder leiding van een betrokken manager die twee locaties aanstuurt. 

We zijn op zoek naar 2 collega’s. Iemand die 1 a 2 dagen per week werkt op doordeweekse dagen, en een nieuwe weekendkracht. Solliciteer en laat ons weten in welke functie jij interesse hebt!

Op dit station ga je aan de slag als servicemedewerker en ben je inzetbaar achter de kassa, in de shop en in de bakery. Het is een klein, gemoedelijk tankstation waar veel vaste klanten terecht kunnen voor brandstof en diverse lekkernijen uit de shop. Je bent veelal zelfstandig aan het werk en pakt alle voorkomende werkzaamheden op.

Profiel servicemedewerker tankstation:

  • Ervaring op een tankstation, in de verkoop of horeca;
  • Flexibel, je bent inzetbaar op verschillende dagen en diensten (bijvoorbeeld 06:00 – 14:00 en 12:00 – 20:00 uur), het verrichten van verschillende taken past bij jou – wil jij als weekendmedewerker aan de slag, dan ben je tenminste 1 dag per weekend inzetbaar;
  • Je bent enthousiast en klantvriendelijk, je merkt iedere klant op en helpt met plezier;
  • Zelfstandig en verantwoordelijk: je weet van aanpakken, werkt nauwkeurig en de locatie alleen draaiende houden is voor jou geen probleem.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.